Tarnóczy Szabolcs bűnöző


Neve: tarnóczy Szabolcs
Álneve: Jéney Szabolcs
Kora: 2008-ban 51 éves !!!
Szerepe a Kuruc.info-ban: Szerkesztő
Megélhetése: Ausztriába átjáró éjszakai lehúzós taxis, + Kuruc.info olvasóinak lehúzásából való kisebb mértékű részesedés
Különös ismertetőjele: Jelenleg tar kopasz


Az 1957. 08. 07-én született hegyeshalmi Tarnóczy Szabolcs, a Kuruc.info nevű rendbontásokra, magánszemélyek zaklatására és bántalmazására nyíltan felhívó, a gyújtogató csőcseléket bíztató ultrajobboldali portál egyik szerkesztője.A Jéney Szabolcs álnéven tevékenykedő Tarnóczy Szabolcs, ahogy az a magát kurucnak hazudó bűnözői portál szerkesztőjétől elvárható, Ausztriában, Bécsben keresi a kenyerét, éjszakában cirkáló lehúzós taxisként. (Sajnos eddig még nem futott össze hozzá hasonló IQ-val rendelkező osztrák nacionalistákkal, akik egy kicsit elmagyaráznák neki, merre is kéne hiénáskodni és, hogy hol van az a bizonyos haza… - a szerk.)

A jelenleg kopaszra nyírt hajú Tarnóczy lebukásához ügyes Internetes csapdák állítása vezetett, melynek során kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy Tornoczy Szabolcs több, köztük a portál logóját tartalmazó levelet is elküldött a bűnözői portál ismert e-mailjéről, a szerk@kuruc.info címről. Hiba volt!

Miután Tarnóczy Szabolcs Kuruc.info szerkesztői szerepét felfedtük, a kuruc.info-n - már úgyis mindegy alapon - Tarnóczy Szabolcs aláírással is jelent meg cikk, például a „Miért fáj a zsidóknak Az ember tragédiája?” című uszító firkálmány. (Eredetben itt )

Tarnóczy Szabolcs a kuruc.info-n kívül, a Dobszay Károly disszidens magyar által főszerkesztett Front nevű nyíltan nyilas eszmeiségű nyomdaipari termék szerkesztője is.
Tarnóczy Szabolcsnak legutóbb 2007.október 31-én a Mosonmagyaróvári Városi Bíróságon kellett számot adnia bizonyos (nem kuruc.infós) Interneten továbbított rasszista kijelentésekkel, valamint nyílt fenyegetésekkel kapcsolatban.
Tarnóczy Szabolcs elérhetőségét megtekintheti a linkre kattintva: