Balogh Gábor – Bekes Gáspár


Neve: Balogh Gábor
Álneve: Bekes Gáspár
Kora: 2008-ban 26 éves
Szerepe a Kuruc.info-ban: Bekes Gáspár álnéven, főleg történelmi témájúnak csúfolt cikkekkel igyekszik uszítani

A képen látható alkoholista életmódja okán kissé felpuffadt arcú budapesti Balogh Gábor, a Kuruc.info szennyművek szerkesztőtagja.
Az Eötvös Lóránt Tudomány Egyetem hírét csorbító fasisztoid Balogh Gábort a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjai dobták fel cserébe Novák Előd – ellenség szemmel nézve is aljas – árulásáért. Levelükben írt adatokból felesleges idézni, ám egy korábbi, 2008. szeptember 22.-i Hunhir fórumban, a 7590. hozzászólásban egy ismeretlen által írt meglehetősen hasznos mondatra már korábban felfigyeltünk (eredetben itt.)

#7590: vendetta16 - 2008.09.22.13:55
"Nem érdekel minket a möm véleménye, hogy csak Novák Előd a felelős, ez duma! Mindenkinek felelnie kell.Molnár Balázsnak, Kürk Rolandnak, Balogh Gábornak!"

A szóban forgó Balogh Gábort, a kuruc.info szerkesztőinek kedvelt információ leső portálján, az Iwiw-en is megtaláltuk. Adatlapján így jellemzi munkásságát:

„Médiaipari szakmunkásként keverem a maltert egy honlapon. Trendet teszek a káoszban, megírom, hogy mi a frankó, meg, hogy mi nem.”

Balogh Gábor munkahelyeként viccesen meg is jelölt két olyan honlapot, ahol sosem hallottak róla, (egyik divatlap, a másik belső harmóniával foglalkozik) valamint cinikus módon az „Együtt a Békéért, a Toleranciáért és a Reformokért Egyesület”-et, amely szervezet nem létezik és sosem létezett.
Balogh Gábor informátorunk szerint, a Kuruc.info kezdetet óta a bűnbanda tagja, sőt a kettosallampolgarsag.hu nevű Novák Előd kezdeményezésnek is aktív tagja volt.
Miután a hatóságok képtelenek, vagy nem akarják kideríteni és felelősségre vonni a kuruc.info szerkesztőket, így ismeretlen, ám valódi hazafiak közzétették elvizesedett Balogh Balázs kuruc.info szerkesztő telefonszámát, melyet az alábbi linkre kattintva a kuruc.info mocskolódása miatt sérelmet szenvedett személyek közül is bárki elérhet.