Molnár Balázs bűnöző


Neve: Molnár Balázs
Kora: 2008-ban 40 éves
Különös ismertetőjele: mint minden drogfüggő, maga is erős dohányos
Előélete: A Demokrata volt szerkesztője
Szerepe a kuruc.info-ban: főszerkesztő
Megélhetése: adócsaló vállalkozás tulajdonosa, amihez hozzá jön olvasói lehúzása az oldal fenntartása ürügyén végzett adománygyűjtése során, valamint a szennyoldal reklámfelületének kiadása.

A kuruc.info mögött álló bűnözők kilétének találgatása során Molnár Balázs neve merül fel leggyakrabban a hazai médiában. A „Molnár Balázs kuruc.info” szóösszetételre történő rákereséskor a Google kereső több, mint kétezer találatot ad ki. Molnár Balázs bedőlésének oka az, hogy ellene a rendőrség 2006. őszén kurucinfós tevékenysége kapcsán személyes adatokkal való visszaélés miatt büntetőeljárást indított, lakásán adathordozókat foglalt le és az akkori eseményt több újság és valódi hírportál is megírta, valamint az eredeti, kurucinfo.hu domain név alatt futó szennyoldal szerkesztését a balhék előtt Molnár Balázs hébe-hóba vállalta. Hiba volt!
Molnár Balázst egyik alkalmi bűntársa, Kocsis Imre, a Lelkiismeret ’88 nevű szélsőjobboldali bűnszervezett elnöke maga is elárult egy a L88 honlapjára kitett cikkel 2006. október 10.-én, mikor az alábbi című írást vette át az akkori kuruc.info-tól (eredetben itt ):

„Hamis hírrel próbálják főszerkesztőnket lejáratni: Az úgynevezett baloldali sajtókultúra ismét kimutatta foga fehérjét. Az indymedia.hu címen található "független híroldalon" - melyre egyébként akárki küldhet hírt, és az ellenőrzés nélkül azonnal meg is jelenik - teljesen alaptalan híradás tűnt fel arról, hogy a Kuruc.info főszerkesztőjét, Molnár Balázst pedofil videófelvételekkel való visszaélés és kiskorúak megrontása miatt letartóztatta a rendőrség.”

Egy felvidéki magyarokat tömörítő szlovák fórumon 2006. augusztus 27.-én a „Teszünk a magyargyűlölet ellen – tüntetés a szlovák követség előtt!” című kuruc.info cikket másolta be egy fórumozó. A bemásolt cikk végén az alábbi mondat olvasható (Eredetben itt .) :

„… A tüntetésre az időjárástól függetlenül mindenkit elvárunk, ahol Molnár Tamás publicista, lapunk tiszteletbeli szerkesztője, Tomcat és Molnár Balázs, a Kuruc.info főszerkesztője szólal majd fel.”

Érdekesség, hogy az említett kuruc.info cikk azóta is megtekinthető a szennyoldalon, azonban abból az illegalitásba vonulást követően már kivették Molnár Balázs neve mögül a „Kuruc.info főszerkesztője” titulust… Azonban az idézett és linkelt korabeli bemásolt fórumbejegyzésből kitűnik az eredeti mondat, mely bizonyítja, hogy a domain váltás előtt Molnár Balázs vállalta a szennyportál főszerkesztését.

A Duna tv oldalán 2006. október 05-én az alábbi cikk jelent meg (Eredetben itt):

"Önként jelentette fel magát a rendőrségen három ember amiatt, hogy több mint két hete ott voltak a Szabadság téri szovjet emlékmű megrongálásánál. Az önfeljelentők közt volt Molnár Tamás, a Kossuth téri tüntetést szervező Magyar Nemzeti Bizottság 2006 ügyvivője, Molnár Balázs, a kuruc.info nevű internetes oldal főszerkesztője, illetve egy velük szimpatizáló férfi."

Az FTC egyik fórumán az egyik Magyar Önvédelmi Mozgalomhoz közeli futball-hulligán így fogalmaz (Eredetben itt):

„A kuruc.info hírportál névtelenségbe burkolózó szerkesztői (Novák Előd, Molnár Balázs, stb.) és a mögötte álló felbujtók (talán Budaházy, Torockai vagy maga az NBH) megsértették – és általa minket is – Kovács Gézát, a Magyar Önvédelmi Mozgalom tiszteletbeli elnökét, aki kérésünkre felvállalta a mi (szurkolók, ultrák, huligánok) politikai képviseletünket.”

A rendkívül agresszív hajlamú, a budapesti zavargásokban mag is rendszeresen részt vállaló, többször előállított Molnár Balázs néhány éve még a Demokrata című konzervatív újság munkatársa volt, azonban szélsőséges, beteges nézetei miatt ezen újságtól is továbbállt (továbbállították), hogy a továbbiakban nyíltan, felelősségre vonás nélkül fejthesse ki.
Egyes informátoraink szerint Molnár Balázs jelenleg a kokain, a marihuanna és a speed rabja.
Drogos Molnár Balázs elvakult, minden emberiességet nélkülöző, beteges gyűlölete és az újságírói normákat lábbal taposó megnyilvánulásai generálták mind a Partizaninfo, mind jelen oldalunk létrejöttét.
Miután a hatóságok képtelenek, vagy nem akarják kideríteni és felelősségre vonni a kuruc.info szerkesztőket, így ismeretlen, ám valódi hazafiak közzétették drogos Molnár Balázs lakcímét, melyet a linkre kattintva a kuruc.info mocskolódása miatt sérelmet szenvedett személyek közül is bárki elérhet.

Molnár Balázs kuruc.info szerkesztő elérhetősége

A cím valós. Leellenőriztük. Bár a budaörsi lakhelyen jelenleg szülei tartózkodnak, Molnár Balázs itt ritkán bukkan fel, azonban a II. kerületi címen bármikor elérhető a nyilas uszító. Aki tud információval szolgálni a képen látható, Kurucinfo-firkász aktuális telefonszámáról is, annak várjuk jelentkezését, természetesen csak magáncélra használnánk. A rendelkezésünkre álló és a linkre kattintva megtekinthető mobilszámát, ugyanis már megváltoztatta.