Novák Előd (Emőke) bűnöző -Ötletgazda, domain tulajdonos



Neve: Novák Előd
Gúnyneve: Emőke
Különös ismertetőjele: sötét üveges szemüveg, Goebbels-i külső
Szerepe a kuruc.info-ban: Ötletgazda, volt domaintulajdonos, jelenlegi szerkesztő
Megélhetése: Milliomos csemeteként több adócsaló vállalkozás tulajdonosa, amihez hozzá jön olvasói lehúzása az oldal fenntartása ürügyén végzett adománygyűjtése során, valamint a szennyoldal reklámfelületének kiadása.

Ez a túlságosan nagy múlttal, munkahellyel még nem rendelkező, sunyi tekintetű milliomos csemete regisztrálta először saját nevén a Kurucinfo nevű uszító portál domainját még 2006. év elején. A kurucinfo.hu először legitim nemzeti hírportálként indult, azonban 2006 őszén, a randalírozó autóborogató csőcselék ügyeiben eljáró bírók és ügyészek telefonszámának közzétételét követően a hatóságok letiltatták és akkori főszerkesztője, Molnár Balázs ellen büntetőeljárást indítottak. Ezt követően nem sokkal rá, újra indult a nyíltan nyilas hangvételű uszító portál, immáron kuruc.info néven.
Innentől persze szerkesztői teljes névtelenségbe burkolóztak, a sunyiságáról Jobbik körökben nagyon is ismert, rettegő Novák Előd pedig azóta is perrel fenyeget bárkit, aki őt a szélsőséges bűnportál szerkesztőjeként nevezi meg. Novák Előd a fentiek miatt a normálisnál kissé gyakrabban látható a Központi Kerületi Bíróság Markó utcai épületének környékén, hóna alatt peres dossziékkal. Több ismerőse szerint bizonyos kényszert érez arra, hogy személyiségi jogokra hivatkozva pereljen embereket, miközben ő maga százával sérti meg a számára nem szimpatikus (akár jobb, akár baloldali) emberek személyiségi jogait a kuruc.info névtelensége mögé bújva.
A vélhetően zavarodott elméjű, pszichopata Novák Előd kuruc.info-hoz tartozását az általa ilyen néven bejegyzett domainon kívül, az őt jól ismerő radikális nemzeti oldalhoz tartozóktól elcsippentett mondatok, körülmények is igazolják.

Novák Előd a MIÉP Ifjúsági Tagozatában (IT) kezdte gyenge "politikai" pályafutását, majd a Jobbikhoz szegődött. E pártnak volt vezetőségi tagja is, majd tisztségeiről lemondott, hogy függetlenül szerkeszthesse a Magyar Mérce című havilapot. Természetesen a kuruc.infón megtalálható a nyomtatott újság hirdetése, miként a lapba is bekerült a portál reklámja.

"-Molnár Balázshoz hasonlóan Novák Előd is önjáró figura, akit még finoman sem lehet visszafogni " - mondta róla egy Jobbikos ismerőse a 168 órának. (A cikk megtekinthető itt: itt..)
-Vona Gábor (A Jobbik elnöke) is gyakran panaszkodik Novákra és Molnárra egyaránt."-Úgy tűnhet, hogy a mi eszmeiségünket vallja a portál és az újság, valójában átfogalmazzák üzeneteinket, vállalhatatlanná teszik elveinket. A baloldal ujjal mutogathat a „fasisztákra", minket meg összemosnak ezekkel a nyilas botrányhősökkel."

Dr Kakuk Attila a MÖM Hősök téri rendezvényén az alábbiakat nyilatkozta Novák Elődről 2008. szeptember 20.-án:
Mi, volt MIÉP-esek emlékezünk még arra, hogy "Emőke" mit tett a Csurka-féle pártban. Tudjuk, ő volt az, aki bármit megtehetett, emberek százairól (nem túlzás) jelentett, rengeteg embernek keserítette meg az életét, záratott ki a pártból. (…)Kovács Géza iránti ellenszenve onnan adódik, hogy 2001-ben meg akarta szerezni a MIÉP IT feletti irányítást, de alulmaradt. (…) Kísértetiesen hasonlít a 2001. év 2008-hoz. Akkor Novák a MIÉP IT, most a Jobbik feletti irányítást nem tudta megszerezni. Augusztus végén a futballszurkolók és a kuruc.infó (Novák Előd) egy régi kapcsolatra hivatkozva egyeztettek. Ezt felrúgta Novák, és csak azért mert a futballszurkolók és a MÖM ellen fellépni, mert sokkal nagyobb hatalom áll mögötte. Információink szerint 2001-ben Novák Elődöt megkeresték az NBH részéről (a Fidesz volt ekkor kormányon), hogy ajánljon jó eszű, tehetséges fiatalokat a szolgálatnak, mert úgyis "nemzeti" kormány van hatalmon. Akkoriban kapott jelentős összegű állami támogatást Novák fantomszervezete, az Ifjú Magyarok Egyesülete cd kiadásra. A Magyar Önvédelmi Mozgalom immár tisztán látja, hogy a kuruc.info politikai szerepeket akar leosztani, miközben mindenki tudja, hogy kik állnak mögöttük. Novák Előd és a Cionista Ifjúsági Szövetség tagja, Molnár Balázs (szerkesztett ilyen újságot is) fel is vállalta, hogy ők bizony a "kurucok". Rengeteg e-mailt kaptunk Kuruc ügyben, de a legfontosabb az egyik népszerű nemzeti radikális levele, aki a következőt írja: "Pedig ez a kis Novák személyes szarkavarása, még a többi kurucos sincs benne. Toroczkai sem ír oda, Budaházy sem. Időközben megjöttek a válaszok mindenhonnan, és elküldtem Novák Elődöt az anyjába. Jött nekem is ugatni, hogy gyáva vagyok meg bajtársiatlan, amiért nem írtam rólad azonnal hasonlókat. Az ő dolga, hogy kit haragít magára, de engem ne rángasson már bele. A HVIM-et meg konkrétan megzsarolta, hogy megír róluk "ezt-azt", ha nem állnak mellé."

A Polgár Tamás (Tomcat) által üzemeltetett portálon a 2008. szeptember 20.-i csőcselék randalírozással kapcsolatos olvasói levelek között az alábbira lettünk figyelmesek, melyet egy Jobbik-os olvasója írt (eredetben: itt. )
„Visszatérve a kuruc-ra, és Elődre. Egész héten nem volt se barikád, se m.garda.hu, se jobbik.hu. Csak a kuruc, ami nyíltan uszított. Tegnap este felhívtam Elődöt, és elkezdtem fenti elméletemet Budaházy-ról/Toroczkayról fejtegetni.. Arrogánsan letámadt, vádaskodott, épphogy nem hülyézett le. Majd a kuruc.info-n kb. 15 perccel beszélgetésünk után, megjelent egy Budaházy/Toroczkay NVH-s (NBH-s akart lenni – a szerk.) ügynökségének kérdését bagatellizáló, viccnek szánt cikk. Melyet ma újra felraktak, kicsit kiegészítve!”

Az FTC egyik fórumán az egyik MÖM-höz közeli futball-szurkoló így fogalmaz (Eredetben itt):
„A kuruc.info hírportál névtelenségbe burkolózó szerkesztői (Novák Előd, Molnár Balázs, stb.) és a mögötte álló felbujtók (talán Budaházy, Torockai vagy maga az NBH) megsértették – és általa minket is – Kovács Gézát, a Magyar Önvédelmi Mozgalom tiszteletbeli elnökét, aki kérésünkre felvállalta a mi (szurkolók, ultrák, huligánok) politikai képviseletünket.”

A nyomorúságos küllemű, vízisikló vállú, ám annál magabiztosabb szerepet eljátszó, sunyisága és rosszindulata okán méltán népszerűtlen Novák Előd egyre gyakrabban haragítja magára szélsőséges társait is, miután számukra is nyilvánvalóvá vált, hogy a békaszájú kisgyerek mérhetetlen antiszemitizmusa, nyilas eszmeisége okán feltörő agressziója kiélésén túl, személyes sérelmei orvoslására is használja a kuruc.info-t.
Bírók, ügyészek, rendőrök, politikusok, közéleti személyiségek és sima magánemberek, köztük több, szintén szélsőséges nézeteket valló ismerősei adatainak közzététele naponta folyik a Kuruc.info szennyoldalon.
Miután a hatóságok képtelenek, vagy nem akarják kideríteni a szerkesztők kilétét és gondoskodni a felelősségre vonásukról, így ismeretlen, ám valóban hazafiak közzétették a közel 100 milliós házban éldegélő Novák Előd lakcímét és telefonszámát, melyet a linkre kattintva a kuruc.info mocskolódása miatt sérelmet szenvedett személyek közül is bárki elérhet.

Novák Előd kuruc.info szerkesztő elérhetősége

Novák Előd néhány szenzációhajhász akciója során